Jesse Kempson fortalte, at Tinder-daten sluttede omkring klokken , hvorefter parret gik hver til lay

Jeg tror, at han kontaktede politiet i et fors?“N‘g p?“O? at beskytte sig selv. Han har t?“A¦nkt, ???‚N?nu ringer jeg til politiet, og s?“O? dukker jeg op i mit fineste t?“N‘j, og s?“O? t?“A¦nker de, at jeg bare er en p?“A¦n ung mand, der selv kommer og introducerer mig. Det er usandsynligt, at en morder vil g?“N‘re det???‚N?. Det er det blank ikke, people det t?“A¦nkte han.

Det er ogs?“O? interessant, at han slet ikke reagerede, da politiet viste billedet af Grace. P?“O? intet tidspunkt spurgte han, hvad der var sket med hende, eller sagde ???‚N?ej, hvor er det forf?“A¦rdeligt???‚N?.

Hans forklaring p?“O?, hvorfor de m?“N‘dtes det specifikke sted, er ogs?“O? meget interessant. Jeg oplever det som et spill-over. At han kom til at sige noget, som sophistication m?“O?ske havde sagt. N?“O?r guy lyver, s?“O? blander people tingene sammen, b?“O?de det man selv siger, og det andre siger.

Taget i at lyve

Han gik selv videre p?“O? en anden bar. The lady drak han ti genstande og kunne ikke huske noget, f?“N‘r han v?“O?gnede op p?“O? sit hotelv?“A¦relse omkring klokken 09-10 n?“A¦ste morgen.

Males Jesse Kempson afgav forklaring, havde politiet canine travlt med at gennemse alle overv?“O?gningskameraer fra den del af byen, de befandt sig i den aften.

De sidste optagelser af Grace Millane viste hende i elevatoren sammen med ham p?“O? vej op til hans v?“A¦relse. Optagelserne viste ogs?“O?, at Jesse Kempson forlod remain lodge allerede klokken morgenen efter.

Ekspert-analyse

Det er en rigtig wise taktik at svare tilbage med et sp?“N‘rgsm?“O?l. I stedet for at g?“A¦tte sig frem til, hvad politiet havde fundet ud af, s?“O? lagde han bolden over til dem. Hvis han selv begyndte at komme med en forklaring, s?“O? kunne han jo falde i 117 gange.

Han har sikkert t?“A¦nkt, at han kunne snakke sig ud af situationen, fordi han plejer at kunne snakke sig ud af alt.

Yahoo historik hjalp politiet

Selvom politiet vidste, at Jesse Kempson havde l?“N‘jet over for dem, havde de ingen beviser for, at han havde gjort sophistication Millane noget. Foto: TV 2

P?“O? det tidspunkt havde Grace Millane v?“A¦ret forsvundet i fem dage, og politiet havde ingen anelse om, hvad der var sket med hende. Og de havde ingen beviser for, at Jesse Kempson var skyld i hendes forsvinden. Derfor var de n?“N‘dt til at l?“N‘slade ham, ogs?“O? selvom overv?“O?gningen viste, at han havde l?“N‘jet over for dem.

Ved hj?“A¦lp af stoffet luminol, der lyser, n?“O?r det kommer i kontakt med blod, fandt politiet spor efter enorme m?“A¦ngder blod p?“O? Jesse Kempsons hotelv?“A¦relse. Foto: television 2

Jesse Kempson brugte blegemiddel i fors?“N‘get p?“O? at fjerne blodet fra rest hotelv?“A¦relse, men det var muligt at finde resterne ved hj?“A¦lp af stoffet luminol. Foto: TV 2

To dage senere fik politiet ogs?“O? tilladelse til at unders?“N‘ge Jesse Kempsons telefon, og det hjalp dem videre i deres efterforskning. Samme nat, som parret var g?“O?et hjem p?“O? Jesse Kempsons hotelv?“A¦relse, brugte han yahoo til at s?“N‘ge p?“O? blandt andet ???‚N?hvad kan br?“A¦nde alt????‚N? og ???‚N?den bedste m?“O?de at lave en varm brand???‚N?.

Unders?“N‘gelsen af telefonen viste ogs?“O?, at Jesse Kempson havde v?“A¦ret ude i bjergomr?“O?det Waitakere range to dage efter deres go out. Politiet kontaktede derfor et redningshold, som kunne the adult hub UЕѕivatelskГ© jmГ©no unders?“N‘ge omr?“O?det.

Anden afh?“N‘ring

Jesse Kempson fortalte, at de efter at have bes?“N‘gt tre barer tog hjem til hans hotelv?“A¦relse. The lady begyndte Grace Millane at snakke om filmen ‘Fifty tones of gray’, hvorefter parret havde ???‚N?vild sex???‚N?, hvor hun bad ham om at tage hende om halsen.

Bagefter gik han i poor og endte med at falde i s?“N‘vn p?“O? badev?“A¦relset. N?“A¦ste dag fandt han Grace p?“O? gulvet med blod dryppende ud af n?“A¦sen. Han fors?“N‘gte at v?“A¦kke hende, og da det ikke var muligt, gik han i panik.

Tags:

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *